cristescu69 Postat Februarie 16, 2020 Raport Postat Februarie 16, 2020 Ma numesc Cristi,am 37 ani si sunt in cautarea clientelor de calitate,care stiu sa rasplateasca adevarata placere simtita! Daca doresti o colaborare amoroasa de durata,nu ezita sa ma cîncarcă fișiere... Click pentru a alege fișiere ontactezi. Avantajele mele: Ofer seriozitate maximaîncarcă fișiere... Click pentru a alege fișiere Ofer confidentialitate încarcă fișiere...încarcă fișiere...încarcă fișiere... Click pentru a alege fișiere Click pentru a alege fișiere Ofer placere garantata Daca nu ti-a placut experienta mea,platesti cat vrei si daca vrei! Ma deplasez la nevoie in orase precum:Cluj-Napoca,Oradea,,Targu Mures,Sibiu,Brasov,Ploiesti,Ilfov,Bucuresti,Pitesti,Timisoara,Constanta si in statiunile Poiana Brasov,Bran Predeal,Sinaia,Eforrie Nord,Mamaia. Daca clienta asigura drum,plus cazare,protocol si plata unui acont ptr serviciile oferite de mine. Telefon ptr programari,cu cel putin 1 zi inainte la nr de mobil 0729004288. Pozele imi apartin si sunt recente,cu confirmare pe webcam.
Recommended Posts
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.