Ruxx32 Postat Mai 21 Raport Postat Mai 21 Buna! Eu sunt Ruxx. Sunt o lady atragatoare, skinny, prietenoasa, destul de modesta ( daca te astepti sa gasesti un top model nu sunt eu ceea ce cauti, eu sunt o femeie placuta , cu mult bun simt , civilizata insa ca fiecare trecuta prin problemele vieții , frumusetea interioara ma caracterizeaza mai mult decat cea exterioara care odata cu trecerea anilor este cat se poate de trecatoare pt. fiecare ) iar in timpul liber as putea oferi domnilor generosi sesiuni de masaj senzual. Nu sunt un top model insa incerc pe posibil sa ofer servicii care sa te multumeasca si sa te faca sa revii in compania mea. Din motive tehnice ( daca pot zice asa ) si pt. cat mai multa discretie tin sa mentionez ca nu raspund la apel , singura modalitate de contact este whatsapp. Nu pot raspunde la apel nici daca sunt acasă , nici la alt job , nici in timpul unei sesiuni pt ca nici tie nu ti-ar conveni sa raspund la telefon cuiva cand sunt in sedinta, de aceea este mai usor sa imi lasi mesaj pe whatsapp si eu iti voi raspunde cand pot. Eventual poti mentiona pana la ce ora iti pot raspunde ca sa nu iti scriu vreodata din greseala in vreun moment nepotrivit. Sunt singura in locatie cand vii. Daca doresti o programare disponibilitatea mea este doar de luni pana joi și uneori in weekend în funcție de programări dupa ora 16:00 pana la 22:00 ultima programare pt ca mai am si alt job iar in locatie vin doar la programari de aceea pot stii programul meu de pe o zi pe alta sau in ziua respectiva in prima parte a zilei. Vin de departe si v-as ruga sa va faceti programare doar daca onorati siigur suta la suta ca sa nu vin si eu degeaba pana la locatie. NU RĂSPUND LA APELURI !!! DOAR WHATS APP !!! NU FAC CONFIRMĂRI VIDEO !!! NU FAC DEPLASĂRI !!!
Recommended Posts
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum