Sari la conținut

Recommended Posts

Postat

Buna ! !!Noua in orasul tau.bruneta discreta ,o fire calda și pasionala satula de oameni identici si plafonati, am decis sa evadez din cotidian,banal si sa fac exact numai ceea ce imi place. Ador sa ma joc si sa flirtez, imi place sa fiu admirata si curtata, iubesc barbatii nonconformisti, dornici de aventuri si care au un simt al umorului foarte dezvoltat. Si eu sunt o fire foarte vesela si joviala.Daca te-ai saturat de stresul cotidian te astept sa ma suni ! Pentru putin timp in orasul tau...

Kisess..Vorbesc engleza ,spaniola ,italiana ,franceza ,araba.Nu ezita .Fac și confirmare in limita disponibilității mele!

Hello! !!New in your city.Discreet brunette, a warm and passionate nature, tired of identical and flat people, I decided to escape from everyday life, banal and do exactly what I like. I love to play and flirt, I like to be admired and courted, I love nonconformist men, eager for adventures and who have a very developed sense of humor. I am also a very cheerful and jovial nature.If you are tired of everyday stress, I am waiting for you to call me! For a short time in your city...
Kisess..I speak English, Spanish, Italian, French, Arabic.Do not hesitate.I also confirm within the limits of my availability!

IMG_6149.jpeg

IMG_6148.jpeg

IMG_6147.jpeg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...