Apollo Postat Decembrie 11, 2025 Raport Postat Decembrie 11, 2025 Bună sunt o fată pasională,cu bune maniere și cu un vocabular aparte plin cu vorbe dulci. Foarte sociabilă , îngrijită pe prim plan igiena , amuzantă și plină de surprize plăcute. Tânără la doar 20 de anișori dar experimentată astfel încât să îți pot oferii momente de neuitat. Nu fac deplasării dar te aștept la mine in locație , Daca îți dorești să afli mai multe ,și ești curios ce se poate întâmpla, suna-mă și nu vei regreta .plina de viață și experiențe noi Poze reale,nu sunt falsa . Făcute in locația în care lucrez. I also speak English for our tourists who want an unforgettable experience.Just call me for programming. Nu accept in stare de ebrietate sau in alte circumstanțe nefericite,nu accept nici cu accesorii. Îmi selectez atent clienți încă de la primul apel ,cer și ofer seriozitate. Nu deranja inutil. Hello, I am a passionate girl, with good manners and a special vocabulary full of sweet words. Very sociable, hygiene is taken care of first, funny and full of pleasant surprises. Young at only 20 years old but experienced so that I can offer you unforgettable moments. I do not travel but I wait for you at my location, If you want to know more and are curious about what can happen, call me and you will not regret it. Full of life and new experiences Real pictures, not fake. Taken in the location where I work. I also speak English for our tourists who want an unforgettable experience. Just call me for programming. I do not accept in a state of intoxication or in other unfortunate circumstances, I do not accept with accessories. I carefully select my clients from the first call, I ask for and offer seriousness. Do not bother unnecessarily.
Recommended Posts
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum