Apollo Postat Decembrie 11, 2025 Raport Postat Decembrie 11, 2025 Bun venit pe pagina mea! Dacă vrei să te deconectezi de stres și să petreci timp cu cineva sincer, prietenos și atent, sunt alegerea potrivită. Nu vând iluzii, dar garantez o atmosferă relaxată, conversații fără judecată și o experiență fără complicații. Totul cu discreție, respect și bun simț. Pentru mai multe detalii nu ezita să mă contactezi. NU ACCEPT persoane cu accesorii în zona intimă, minori , cuplu. Nu fac show web sau servicii prin apel telefonic. Welcome to my page! If you want to disconnect from stress and spend time with someone sincere, friendly and attentive, I am the right choice. I do not sell illusions, but I guarantee a relaxed atmosphere, conversations without judgment and an experience without complications. Everything with discretion, respect and common sense. For more details do not hesitate to contact me. I DO NOT ACCEPT people with accessories in the intimate area, minors, couples. I do not do web shows or services by phone call.
Recommended Posts
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum