Apollo Postat Decembrie 11, 2025 Raport Postat Decembrie 11, 2025 Bună sunt Iasmina , am 25 de ani și sunt o tânără foarte , pasională, jucăușă și datorită vârstei am și foarte multă răbdare !! Discreție, cu mult bun simț și bune maniere , ofer companie intimă celor care sunt în căutarea unor momente de relaxare. Te aștept la mine în locație intr un ambient intim și plăcut pentru a-ți satisface plăcerile , ofer și pretind discreție și igienă NU PRIMESC CU BILE SAU ALTE ACCESORII SAU ÎN STARE DE EBRIETATE !!!Pentru mai multe detalii te aștept să mă suni ! Vino și Hello, I am Yasmina, I am 25 years old and I am a very, passionate, playful young woman and due to my age I also have a lot of patience!! Discretion, with a lot of common sense and good manners, I offer intimate company to those who are looking for moments of relaxation. I am waiting for you at my location in an intimate and pleasant environment to satisfy your pleasures, I offer and demand discretion and hygiene I DO NOT ACCEPT WITH BALLS OR OTHER ACCESSORIES OR IN A STATE OF DRUNK!!! For more details I am waiting for you to call me! Come and convince yourself
Apollo Postat Decembrie 11, 2025 Autor Raport Postat Decembrie 11, 2025 buna pizda care ati fost la ea?
Recommended Posts
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum