Sari la conținut

Recommended Posts

Postat

Serviciile mele sunt următoarele:

❤️ Sex oral protejat
❤️ sex oral neprotejat în funcție de igienă 50 lei extra 
❤️ Sex normal doar protejat indiferent de situație și suma oferită
❤️ GFE 
❤️ FK in funcție de igiena orală 50 lei extra 
❤️ 69
❤️ Hand job
❤️ Foot fetish  lei 
❤️ Masaj de relaxare
❤️ Facesitting
❤️ Finalizare corporală ( sâni / fund ) 
❤️ Cunnilingus
❤️ Anilingus pasiv
❤️ Deplasări doar la hotel sau pensiune ( prețul creste cu 150 lei ) 

Postat

Contact: Destul de rapid, daca nu chiar instant, ce-i drept am contact-o de dimineata sa fiu sigur ca ma vad cu ea astazi.

Locatie: Decenta ca sa zic asa, nu prea ma incanta zona Vitan dar se ajunge lejer cu transportul public unde se afla apartamentul. Apartamenul in sine este frumos amenajat, nou si modern, foarte curat desi cada are niste pete foarte fade. Are gel de dus dar nu am vazut apa de gura, bine eu oricum vin lucrurile mele.

Aspect: Pozele sunt reale si as inclina sa zic ca arata chiar mai bine in realitate, este peste medie ca inaltime, 1,75 lejer, este aranjata, machiata, parfumata. Este slaba cu picioare lungi, fine si intretinute. Din punctul meu de vedere nu ai ce reprosa vizual. Este o fata care are grija de ea.

Atitudine/Personalitate: Joviala, vorbareata, deschisa, fumatoare. Daca esti genul de persoana care apreciaza si compania fetei si nu numai serviciile ei atunci te vei simti bine.

Servicii: 

Oral: Am primit OP, pentru ON este considerat extra si n-am vazut bine chestia asta, are un piercing in limba pentru cine intereseaza acest aspect. Abilitati standard as zice, destul de prezenta cand ofera.
 normal: In camera este un dulap mare cu oglinda, ceea ce o delectare vizuala. Abilitati cel putin standard, pot spune ca este prezenta in timpul actiunii desi uneori aveam impresia de falsitate.

Este o experienta la care mergi daca vrei sa te rasfeti, de altfel daca tu vrei ceva atletic si foarte vulgar, recomand sa-ti directionezi corabia spre alte insule.

Motivul pentru care am scris aceasta recenzie este pentru ca vreau cat mai multe fete din Cluj, Timisoara si Brasov sa vina in vizita in Bucuresti si cat mai des. Din pacate de cand ea ajuns in orasul nostru a avut numai tepe incepand de ieri. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...