Grecu Postat 1 oră în urmă Raport Postat 1 oră în urmă 0743640788 Buna dragilor , astazi am ajuns la voi in oras Sunt Jessica o fată foarte simpatică , miniona care abea așteaptă să te întâlneasca Sunt o șatena miniona de 23 de anișori , 1,58 înalțime si 45 de kg . Am sani frumosi de marime medie și un fund superb (așa as spune eu ) Dar am sa va las pevoi să observati asta ! 🩷Îmi plac bărbații serioși și îngrijiti care știu sa aprecieze o femeie personalitatea mea jucăușa te va face sa ma îndrăgești imediat Dacă prețuiești calitatea și Discreția atunci sunt perfecta pentru tine! Deci,ia-ți puțin timp și bucura-te cu mine de ceea ce ai vrut mereu sa te bucuri! Serviciile mele sunt: sex normal protejat(niciodată neprotejat) Oral protejat / neprotejat ( in functie de igiena ) Foot fetish masaj de relaxare/erotic ( doar la o ora) 69 sex între sâni finalizarea corporală Dominare soft / hard ( 50 / 100 ) extra Cadou: 🩷 200 ron finalizarea 🩷400 ron ora Zona : Militari Residence 0755202035 NU FAC ANAL,FINALIZARE ORALA / FACIALA NU ACCEPT PERSONE IN STARE DE EBRIETATE / SAU CU ACCESORII"
Grecu Postat 1 oră în urmă Autor Raport Postat 1 oră în urmă Haideti ca nu am mai avut rabdare. Top 5 Poze reale ,conforme cu realitatea. Domnisoara este frumoasa ,corpul este perfect proportionat,piele fina,miroase frumos discret. Apartament intunecat in prima parte,camera era curata,baia ingesuita,prosop curat pe I C Bratianu,nu am vazut/simtit nici o colega. Fara GFE,una dintre cele mai bune interactiuni,comunicare,compabilitate. Teasing,atingeri,fara graba. OP, la cererea mea, nu face deep ,dar nici nu a fost nevoie deoarce mentine eye contact si mi-a placut mai mult cum se vede decat orice altceva. NP,orice pozitie,am rugat-o sa nu ma termine in LOT sa ma bucur cat mai mult de corpul acela.Implicata,prezenta,nu este falsa. Este o experienta completa vizuala,senzoriala,interactionala. Cei mai 200 lei! LE :aceasta a fost ultima Recenzie pe care am sa o fac pe acest site
Grecu Postat 1 oră în urmă Autor Raport Postat 1 oră în urmă RECENZIE: Locatie: 7 (Reper: Ion C Bratianu) Aspect: 9.4 (chip: 9.3 / corp: 9.5, gagica frumoasa undeva la 1.58 cm, ochi caprui de bambi, par lung prins, sani siliconati arata demential, fund bombat belea, slim, carne tare, cateva tatuaje interesante, zambeste frumos ) Oral: 7 (neprotejat, ok-ish, fara atentie la motocei, fara deep, umed placut, eye contact pervers, cativa cm) Normal: 8 (protejat, geme placut, stramta, se implica si participa la actiune, se misca bine in LOT) Gfe: 7.5 (se implica, te saruta in alte parti, participa bine, nu saruta pe buze/no FK) Atitudine: 10 (deschisa la discutii) Igiena: 10 (nimic suspect, miroase placut discret) Halat: 400 RON (pentru o ora) Naratiunea: Va salut, Intr-o zi cu chef de actiune in prima parte a lunii ianuarie, am ajuns la domnisoara Jessica, pe un ger de sa nu dai afara mâțul din casa :)); discutia a avut loc pe whastapp, a meritat sacrificiul. Ajuns in locatie, Jessica m-a asteptat intr-o tinuta sexy neagra pe tocuri, silueta de model. Locatia a avut mici probleme cu patul, dar am inteles ca vor fi remediate in viitorul apropiat. In rest am primit prosop curat, apa calda, lumina rosie pe hol. Am stat putin de vorba cu Jessica sa ne cunoastem mai bine, pe un scaunel mi-am lasat hainele. Revenind la actiune, Jessica stie sa se joace cu miscari lascive, cu ceva tits-fuck frumos, cu pupici pe corp, eye contact pervers. Nu te grabeste, stie sa se miste cu sanii, in timpul sexului imbratisari si alte nebunii. Te priveste in ochi la oral, zambeste frumos cand se joaca cu pula. La normal a fost bine, foloseste lubrifiant, stie sa se miste bine in LOT, pe mai multe viteze: soft si hard, se impinge bine in pula. In alte pozitii sta la fel de bine, geme pe acolo putin fals, dar nederanjant. In doggy iti da KO, stie sa se arcuiasca, sa se aseze bine de tot, sa te traga de oua, te innebuneste nu alta. Pot spune ca si-a dat tot interesul cu mine sa iasa bine. Overall a fost bine, eu m-am simtit bine in compania printesei. O sa mai revin! Spor! Notite) 1)Jessica a pus o melodie placuta de pe telefon 2)Te intreaba cum preferi oralul: cu sau fara 3)Jessica arata mult mai bine in realitate decat in poze, de vis!
Recommended Posts
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum