Sari la conținut

Recommended Posts

Postat

0721689734

Bună, legat de felul in care imi tratez clientii pot spune ca sunt foarte atenta la orice detaliu pentru ca intentia mea este de a-mi fideliza clienteala. Nu exista metoda mai buna de relaxare decat sa petreci cateva clipe fierbinti alaturi de o femeie care stie ce are de facut. Pot sa te fac sa te relaxezi complet si sa devii total dezinhibat. Fara fite si fara graba...nu sunt genul de fata care sta cu ochii pe ceas!!!
In baie poti gasii absolut tot ceea ce ai nevoie pentru un refresh dupa o zi lunga! toata intalnirea se va petrece intr-un mod relaxat, fara nici un fel de graba si cu interes din partea mea . astept cu drag apelurile voastre nu accept cu bile sau alte accesorii

IMG_0649.jpeg

IMG_0648.jpeg

IMG_0647.jpeg

IMG_0646.jpeg

IMG_0645.jpeg

Postat

Salutare! Tocmai ce am venit de la damela Link aici. Lucreaza acum in sector 5, pe strada focsani. 

Story time: 

La 3 dimineata, ma paste un chef de damele si dau de anuntul domnisoarei. La telefon suna amabila, imi spune tariful si serviciile ce nu sunt foarte impresionante. Pe forum, nu gasesc foarte multe detalii despre ea, asa ca am zis ca ma duc. La fata locului ma asteapta damela arata bine, undeva la 26 de ani, sani mici, putini lasati dat un cur misto.

Nu m'am simtit grabit, am schimbat 2 pozitii dtd - 20 de minute. 

Note: fata 7

Corp 6

Atitudine 7

Locatie 5 locuri de parcare limitate iar baia nu a fost prezentata. 

Cadoul este 200 fin, 350 ora, extra cim 100

Merge pentru o tura, dar nu sunt sigur ca mai revin. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...