Sari la conținut

Recommended Posts

Postat

0760921005

Eva rafinament, senzualitate și experiențe memorabile 

Brunetă sofisticată, cu farmec natural și o prezență care atrage privirile fără efort. Îmbin eleganța cu o latură jucăușă, creând o atmosferă caldă, intimă și plină de subtilă seducție.

Fiecare întâlnire este despre conexiune, relaxare și momente care rămân în minte pentru cei care știu să aprecieze calitatea și discreția.

Îți ofer o experiență selectă, unde detaliile fac diferența, iar timpul petrecut împreună capătă un alt sens.

Locație centrală, ambient discret

Programări exclusiv pe WhatsApp

Confidențialitate absolută

Pentru cei care caută mai mult decât o simplă întâlnire Te așteapt să mă descoperi.

IMG_0638.jpeg

IMG_0637.jpeg

IMG_0636.jpeg

IMG_0634.jpeg

IMG_0635.jpeg

Postat

Incall-ul e la câțiva pași de Piața Universității, un apartament în care a lucrat Ana.Maria (ăla unde urci o treaptă să intri în dușul de pe pardoseală). E foarte curat, steril chiar - trebuie să-ți lași încălțămintea pe un covoraș ca să nu faci mizerie peste tot, până și patul se temea de murdărie având un prosop întins peste el. Baia are toate lucrurile esențiale, gel de duș, gel intim, apă de gură, însă prosopul atât de mic încât mi-am flash-uit curul de câteva ori. Muzica de pe fundal e ok, zic.

FAȚĂ  →  83 / 99

Arată ca în poze - vreo 35 de ani, însă se întreține ok, fiind machiată decent, buzele rujate bine, nimic exagerat, păr brunet tuns scurt, dar nu e o problemă că-i stă frumos prins în acele clame. Ochii la fel, drăguți foc, dar cel mai mișto lucru e că știe cum să arate ca o lady. Perfectă dacă îți plac tipele puțin mai mature care nu au nimic împotrivă să-și muleze din când în când buzele pe pulă.

CORP  →  86 / 99

55kg împrăștiate uniform într-un cadru de maxim 1,70m - construită pentru perversiuni, ținând cont de sânii frumos rotunzi, cu niște implanturi subtile care îi ridică oleacă, acompaniate de niște sfârculețe neareolate care au fost destul de ferme tot timpul. Ass-ul este atrăgător, cărnos și sexos, te imploră să-l strângi cu poftă în mâini, manichiură și pedichiură la zi, câteva tatuaje pe partea lombară a spatelui, nimic să iasă în evidență, dar adaugă la pachetul ăsta de milfetă slim, cu adevărat fuckabilă, care se menține ok pentru vârsta ei.

ATITUDINE  →  95 / 99

Vorbăreață, suficient de prietenoasă, fredona unele melodii pop de la TV și purta un costum sexy, totuși e protocolară, nici în gând să cauți GFE - are rutinele ei și se așteaptă să le urmezi, gen s-o fuți pe un prosop întins pe pat, încălțămintea să stea pe un anumit covor, chestii mici de control freak. Din fericire, n-a grăbit acțiunea, nu cred că e pe fast-fuck. Deși putea demonstra mai multă căldură, flirtiness, în vreme ce mă înfruptam din ea în preludiu.

ORAL  →  59 / 99

Ți-o suge până spui stop, deci e cuminte din punctul ăsta de vedere, și sunt simpatice comentariile ei despre dimensiune. Dar tehnica? Dezamăgitoare. Dinții aceia mereu se ciocneau de mădular, chiar dacă am încercat diferite unghiuri. Deschide gurița larg, dar pare-se că e prea mică și nu te aștepta la mai mult de 5cm. Totuși, vizual e excitant s-o vezi cum se străduiește cu ciocanul, câștigând niște puncte bonus.

NP  →  74 / 99

Meh. A acceptat, fără prea mult entuziasm, poziția cowgirl, dar n-a putut-o susține mult timp din cauza unei "probleme cu un ovar". Așadar, a fost mai bine când am preluat eu controlul în doggy sau misionar unde mi-a încasat ciocanul pentru tot prețul plătit, fără întrebări aiurite gen când termin. Tinde să vorbească când și când, ca și cum ați fi niște prieteni cu beneficii, însă nu pare să-și dorească orgasm, a și zis că e doar o muncă pentru ea. Slavă Domnului că pizda e strâmtă și juicy, nu-i nevoie de lubrifiant.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...