Sari la conținut

Primesc Femei la mine la locatie in Bucuresti ( Sector 3 - Reper barajul Dunarii )

Recommended Posts

Postat

Buna , primesc femei la mine la locatie ( Sector 3 - reper Barajul Dunarii - Bebe Tei Rebreanu - de aici in 4 minute esti la mine ). NU PRIMESC BARBATI , travestiti , transgenderi , cupluri si minore - voi astia de aici nu ma deranja . Ca servicii pot oferii masaj de relaxare , sex oral, sex normal, anilingus, cunilingus, 69 , fetish ( nu sunt fan sex anal - doar la cererea ta  ) . Nu sunt gigolo , nu am tarif de intalnire  , daca doresti programare ma poti contacta pe Telegram ( user @FloPasiOn ) sau WhatsApp 0773039179 , OBLIGATORIU TELEGRAM SAU WHATSAPP INAINTE DE CALL , nu raspund la CALL fara whatsapp / telegram inainte. Nu deranjati inutil cu aberatii " trimite-mi poze si apoi ma decid daca vin sau nu " , vii , daca nu vrei sa ramai nu este nicio problema , pleci fara nicio explicatie. Sa nu ai la tine lucruri de valoare , accesorii / bijuterii scumpe , sume mari de bani ( nu am tarif de intalnire , nu ai nevoie )., sa ai o tinuta decenta sa nu atragi atentia vecinilor din bloc. Apreciez discretia , bunul simt si o conversatie directa la subiect pe whatsapp si telegram. Sunt cetatean roman si pozele sunt reale si sunt ale mele, ce vezi in poze o sa gasesti la intalnire. Te imbratisez si te astept cu drag.

poza4.jpg

poza 11.jpg

66422ca2-7524-463f-87ce-491fecd5d894.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...