Sari la conținut

Recommended Posts

Postat

0732926043

am revenit la betty in urma cu trei-patru zile , m-a primit cu mare punctualitate din scurt in 10 minute , fara sa stie cine sint , am surprins-o la usa , mirata , tu? eu , da , la fel de surprins cit de bine arata , probabil eram primul client imediat dupa ora prinzului , i-am propus un joc interesant si anume sa isi imagineze ca aprimit un client nou, necunoscut sa vad si eu cum se comporta cu altii . 

betty, dragalasa a zimbit si a acceptat , cum vrei tu , mi-a zis. 

in pielea personajului nu stiu care , probabil cel mai agresiv stalker al meu , stie el exact cine,  m-am lasat hipnotizat si sedus de farmecele inegalabile si silueta fara cusur a febletei mele care mi-a dat senzatia la oral ca a fost mai pasionala decit oricind ,pisicoasa , intrecindu-se pe sine  prin daruire si pasiune , a vibrat frumos ca in tinerete la primele noastre intilniri  de acum 3 ani in timp ce o rasfatam oral si s-a unduit cu mult  efort on top , pozitie care stiu ca nu prea ii place , oferindu-mi un fuck optic de neegalat .

merci betty , ai reusit sa ma faci sa te simt din nou ca in tinerete , nu stiu daca a fost surpriza sau doar te-am prins putin mai excitata decit deobicei . ramii oricum una dintre muzele mele preferate, pina la adinci batrineti , zvirlugo .

IMG_0345.jpeg

IMG_0347.jpeg

IMG_0344.jpeg

IMG_0348.jpeg

IMG_0346.jpeg

IMG_0349.jpeg

Postat

SI ptr ca am vazut anuntul asta,am pus mina pe telefon si am sunat,bineinteles ca nu a raspuns,am mai incercat in decursul timpului de vreo cateva ori sa ajung la ea.Totusi mai hotarat de data asta i-am scris pe wathap si acolo mi-a raspuns.Am stabilit o programare mi-a trimis locatia,culmea chiar linga fata de ieri,blocuri vecine.Am oprit am luat un trandafir,si m-am prezentat cu 5 minute intarziere,trandafirul e de vina de fapt florareasa,dar ei i-am motivat ca a fost aglomerat drumul.Intrat si dat ochii cu fata asta,este o pausa draguta si finuta plina de povesti scrise pe trupul ei firav dar foarte atragator.Achitat tariful ptr o ora,mers la baie si igienizat,apoi m=am intors,ea sa asezat pe pat eu in picioare,am ridicat-o am imbratisat=o am strans-o la piept si am sarutat=o pe gat gustind din trupul ei proaspat ,aromat cu parfumul de femeie tanara si frumoasa.

Actiunea a decurs exemplar din toate punctele de vedere,pauza de o tigare apoi mai mult ne=am jucat ,mangaiat,mai mult eu pe ia ca ii place,am schimbat cateva pozitii in prima parte dar m-am pastrat ,urmand ca de la ea sa plec la urmatoarea intalnire,deja programata si ea

Fata este asa cum spun toti o starleta cu sclipici,si=are fata mult lipici,m-am simtit minunat,note nu trebuie ca se stie,totul a fost la superlativ.

Chiar daca nu sint fan skinny ,betty este foarte ok,indiferent de gusturi ,ptr ca imbina profesionalism,atitudine si frumusete in acelasi tot unitar,care ti=se daruie si doar trebuie sa stii cum sa te bucuri de el.

Multumesc printesa sigur o sa ne mai vedem,ptr ca....domnisoara de linga tine se pare ca s-a amorezat😅.

O seara frumoasa tuturor,a mea a fost minunata cu Betty si apoi,....alta poveste

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...