Grecu Postat 3 ore în urmă Raport Postat 3 ore în urmă 0745283299 Am vizitat-o pe Alexa pentru a doua oară și pot spune cu mâna pe inimă că a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat. Am auzit de oferta ei specială de 1000 lei și am vrut să o testez personal, mai ales după prima întâlnire care m-a lăsat cu un gust de „vreau mai mult”. De data asta am rezervat 2 ore și, din primul minut, am simțit că totul e la un alt nivel.Fata e pur și simplu spectaculoasă: corp perfect proporționat, piele catifelată, sâni mari și un fund care te face să uiți de orice altceva. Dar ceea ce m-a impresionat cel mai tare e atitudinea ei – extrem de jucăușă, fără inhibiții și cu o energie care te face să te simți ca singurul bărbat din lume. Deepthroat-ul ei e de nivel mondial. A luat-o adânc în gât fără niciun efort, cu priviri fierbinți în ochi, salivă curgând peste tot și fără să clipească. Am putut să o țin de cap și să fac exact ce voiam – face fucking intens, ritmic, până la ultimul centimetru. A gemut de plăcere în timp ce o foloseam, clar îi place la nebunie și asta se simte.BDSM-ul a fost exact cum mi-am dorit: a adus jucăriile ei și m-a lăsat să preiau controlul total, tremura de excitare și implora să continuu. A fost o combinație perfectă de dominație și supunere – exact ce căutam.Momentul culminant a fost sexul anal. A fost pregătită impecabil, relaxată și dornică. Am trecut de la lent și profund la rapid și agresiv – anal adevărat, fără limite. Senzația a fost incredibilă, strânsă, caldă și umedă, iar ea gemea atât de tare încât aproape am crezut că vecinii o aud.Pe lângă toate astea, a fost extrem de atentă cu igiena. Niciun moment nu m-am simțit grăbit sau tratat ca un client oarecare – totul a fost ca și cum ar fi o întâlnire reală, dar mult mai fierbinte.Dacă vreți o experiență completă, fără taboos, cu o fată care chiar iubește ceea ce face, Alexa e alegerea perfectă. Eu cu siguranță mă întorc a treia oară. 10/10, fără ezitare. Mulțumesc din nou, Alexa, ai fost absolut fenomenală!❤️
Grecu Postat 3 ore în urmă Autor Raport Postat 3 ore în urmă Vizitat Alexa Programare făcută înainte cu 2 ore după ce am discutat cu ea aseară puțin la DG când m-a invitat. Nu știam la ce să mă aștept, după atacurile la adresa ei nu merita, dar când vezi corpul ăla superb te schimbi. Așa mi sa întâmplat mie azi, când am intrat pe ușă aproape că am amuțit, nu știam să zic decât "cât ești de frumoasă". Plata, duș și la acțiune (cel mai bine știu sa fac complimente în timpul sexului) ea mă pupa și zâmbea dragăstos tot timpul. ON umed cu deep și cu de alea " ce-mi place Poola" tot timpul zicea ceva acolo pe mutește, parcă vorbea cu ea ( se bucură de sex, nu numai de bani). Am invitat-o la 69, mă cam împiedicam de pirsuri dar are păsărica mică și dulce iar eu mai băgăm limba în gaurică. 9,90 LOT excelent, are febră la buci dar picioarele musculoase și tari ca ale mele fac toată treaba, o mai puneam să coboare să mă pupe, fără fk că nu ii place dar și mie îmi place așa. 10 Misionar perfect, se poziționează bine, nu e nevoie să pui perna sub cur, e ușoară și o poți ridica de sub genunchi, pupături de câte ori vrei. 9,95 Capriță excelent, păsărica se mulează perfect și curu uns puțin e și mai strâmt. Am vrut să finalizez așa dar voiam CIM ce sa întâmplat, lins și supt OO. 10 Spălat, țigări, conversații, pupături inițiate de ea și a 2 rundă. On cu deep, 69, misionar, linguriță, anal linguriță, căpriță anal și finalizare CIM cu deep. 10+++ Spălat imbracat, pupat și pa nu înainte să îmi zică "data viitoare te aștept cu vin". Concluzie Alexa e una din cele mai frumoase fete de pe forum, cu un meniu precis, 1,67 înălțime, 46 kg, slim fit, frumoasă la față, o fată ce dacă ai cunoscut-o nu o poți evita, eu unu îmi fac abonament. DTD 65 min Cadou 500 Statut Prințesa Forumului👸(așa cred eu) Calificativ Excelent Pup Alexa 💋👸🔥⭐️M Prințul 🫅
Recommended Posts
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum